Mijn

verhaal

Een droom is de eerste stap richting succes

Je hebt mensen die met de stroming meegaan en mensen die tegen de stroming in peddelen. De meeste mensen worden moe van de extra weerstand die zij ervaren wanneer ze tegen de stroming in peddelen. Mij heeft het altijd veel energie gegeven.

Mijn doel is om ondernemers te helpen meer omzet te behalen met hetzelfde marketingbudget. Vaak kunnen kleine aanpassingen leiden tot grote resultaten.

Wil jij je online vaardigheden verbeteren? Facebook en Google bieden gratis cursussen aan die jou kunnen helpen om meer omzet te behalen met digitale marketing. Wil je de link naar de cursus ontvangen? Klik dan hier!

Door de opkomst van digitale marketing is de focus helemaal veranderd, van adverteren naar een beleving creëren. De wereld veranderd en de aangeleerde materie is over een paar jaar niks meer waard als je jezelf niet blijft ontwikkelen. 

Vanaf 2012 ben ik geïnteresseerd geraakt in digitale marketing. Door mij te ontwikkelen op dit gebied, kon ik niet alleen mijn sportprogramma bekostigen maar heb ik van mijn interesse mijn expertise gemaakt.

Gratis online cursus 

Ik ben in een land geboren zonder bergen, zonder wildwater en zonder steun van NOC*NSF. Toch heeft dit mij niet weerhouden om mijn droom te leven. In 2013 ontving ik de Student Athlete Award uit handen van Johan Cruyff.  Johan noemde mij een rolmodel voor andere sporters.

 

Zijn uitspraak dat mensen met een beperking kijken naar wat ze wel kunnen en mensen zonder een beperking kijken naar wat ze niet kunnen, heb ik goed onthouden.

 

Waar de raderen van de watermolen het water omzetten in energie, gebruik ik de stroming om mijzelf op te laden. Mijn sport heeft mij geleerd dat wanneer er geen pad is je er een moet creëren. Door te trainen met de concurrentie en een goed team rond me heen te verzamelen, kon ik op eigen kracht de wereldtop bereiken. 

Van molenaarszoon tot ridder
Mijn klanten
Mijn Interesse 
(Personal) branding
Fan based marketing
Social media strategie 
Crowdfunding
Storytelling
Freelance marketeer
Contact

Privacybeleid

© 2017 gemaakt door Paddling Upstream

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black LinkedIn Icon