Contact

Privacybeleid

© 2017 gemaakt door Paddling Upstream

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black LinkedIn Icon

Succes doens’t just come and find you, you have to go out and get it!


Een boer uit Amerika wist met zijn mais jaren achterelkaar in de prijzen te vallen. Het verhaal ging dat de boer gouden munten in de grond stopte om zo zijn succes af te dwingen. Een journalist hoorde het verhaal en ging de boer opzoeken. Toen de journalist vroeg naar de gouden munten begon de boer hard te lachen en zei;

Ieder jaar geef ik mijn buren hetzelfde succesvolle mais. Je zou denken dat ik hiermee mijn prijs in gevaar zou brengen maar het tegenovergestelde gebeurd. Het stuifmeel van de maisplant wordt verspreid door de wind. Door mijn buren het beste zaad te geven ben ik ervan verzekerd dat mijn planten met de beste stuifmeel bestoven worden.

Ook zei de boer dat hij niet bang was dat hij met het verklappen van zijn geheim zijn prijs weg zou geven. De meeste mensen zijn bang om waardevolle kennis te delen. Maar de boer zei wijselijk; Succes doens’t just come and find you, you have to go out and get it!

#Succes #delen

19 keer bekeken