Contact

Privacybeleid

© 2017 gemaakt door Paddling Upstream

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black LinkedIn Icon

November 3, 2017

May 23, 2017

Please reload

Recente berichten

Kickstart met een beperkt budget je bedrijf

May 20, 2017

1/3
Please reload

Uitgelichte berichten

De tarzan methode

May 23, 2017

In een snel veranderende wereld is stilstaan verliezen. Er is altijd wel een reden te verzinnen waarom nu niet het juiste moment is om te starten. Maar door te wachten op het juiste moment is de kans groot dat je helemaal nooit van je plek komt. Lukt het jou maar niet om te starten met je idee? De tarzan methode kan je helpen om de eerste liaan te pakken.

 

Je wilt naar de andere kant van de jungle komen. In plaats van te wachten tot je de liaan vindt die je in een keer naar de andere kant van de jungle slingert, pak je de eerste liaan die voor je hangt. Misschien gaat deze liaan wel de verkeerde kant in maar door niet vast te klampen aan de liaan maar op tijd een ander te pakken, kom je uiteindelijk aan de andere kant van de jungle.

 

De eerste slinger kost altijd het meeste energie, maar als je eenmaal in beweging bent lijkt het allemaal vanzelf te gaan.

 

Pak die eerste liaan door je in te schrijven voor "boost jezelf"

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter